Υποστήριξη & Συχνές Ερωτήσεις

Τι εξοπλισμός χρειάζεται για να λειτουργήσει το λογισμικό υπηρεσίας Spotlight;

Ο εξοπλισμός που χρειάζεται εξαρτάται από τις αναγκές του εκάστοτε μαγαζιού και αποτελείται από τα εξής: Θερμικούς εκτυπωτές ανάλογους σε αριθμό των σημείων παραγωγής στην επιχείρησή σας, σύνδεση στο internet, ένα ασύρματο wifi access point, και τέλος, ανάλογα των υπαλλήλων που εξυπηρετούν την επιχείρησή σας σε επίπεδο παραγγελιοληψίας, αντίστοιχο αριθμό apple συσκευών, iPod Touch για τους σερβιτόρους και iPad για το μπαρ σας.

Ποιοί εκτυπωτές είναι συμβατοί με την Spotlight υπηρεσία;

Η Spotlight POS εφαρμογή είναι συμβατοί με αρκετά μοντέλα θερμικών εκτυπωτών ESC/POS. Οι θερμικοί εκτυπωτές δεν χρησιμοποιούν μελάνι και εκτυπώνουν σε θερμικό χαρτί. Προτεινόμενο, παρόλα αυτά, απο την εταιρεία μοντέλο, είναι της Epson ο TM-T20ii Ethernet-USB, που αποτελεί εγγύηση λειτουργίας και είναι οικονομικά ανταποδοτικό για εσάς.

Ασφάλεια προσωπικών δεδομένων

Όλα τα δεδομένα σας αποθηκεύονται σε servers υψηλής ασφάλειας της Google, οι οποίοι είναι αδιαμφισβήτητα οι πλέον αξιόπιστοι αυτή τη στιγμή παγκοσμίως. Έχετε πρόσβαση στα δεδομένα αυτά μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος διαχείρισης του λογαριασμού σας μέσω της ιστοσελίδας μας “spotlightpos.com” χρησιμοποιώντας το όνομα χρήστη και τον κωδικό ασφαλείας σας και εκεί μπορείτε να ρυθμίσετε ποιοί υπεύθυνοι στην επιχείρησή σας θα έχουν πρόσβαση στα δεδομένα σας και σε ποιά ακριβώς απο αυτά, όταν χρησιμοποιούν την υπηρεσία Spotlight.

Ερωτήσεις ή απορίες;

Οποιοδήποτε σχόλιο, ερώτηση η απορία σας σχετικά με τα δεδομένα σας, ειναι ευπρόσδεκτα και μπορείτε να μας τα παραθέτετε επικοινωνώντας μαζί μας στο info@spotlightpos.com.
Available on the App Store
Υπηρεσία Λογισμικού Ασύρματης Παραγγελιοληψίας
SPOTLIGHT POS